Dr. MEDION Moisture Cleansing Gel

56,00

150 gr

Een reinigingsgel die reinigt en tegelijkertijd een vochtinbrengende balans behoudt. Houdt de talg vast die nodig is voor de huid en verwijdert make-up en vuil op de juiste manier. Het leidt tot een frisse en zachte huid en ondersteunt de barrièrefunctie.

Hydraterende reiniging die de huid beschermt tegen irritatie

Het belangrijkste bij het reinigen is om make-up en vuil grondig uit de poriën te verwijderen, maar niet om te veel talg te verwijderen. Daarom richt Moisture Cleansing Gel zich op het ‘hydraterende recept’ dat de huid fris houdt. Het houdt de huid zelfs na het afspoelen gehydrateerd en ondersteunt de barrièrefunctie. Bovendien zorgt de zachte en stevige textuur ervoor dat je make-up en vuil kunt verwijderen zonder krachtig te wrijven, waardoor de irritatie en belasting van de huid door het wassen van je gezicht wordt verminderd.

In stock

Categories: ,

Description

Bevat ” pentabitine ” dat zorgt voor continue hydratatie, “menselijk type ceramide” dat bijna dezelfde structuur heeft als ceramide dat in de menselijke huid voorkomt, en “3 soorten hyaluronzuur” dat vocht in de huid vasthoudt. Het houdt de vochtretentie en barrièrefunctie van de huid in stand en hydrateert deze.

Belangrijkste ingredienten:

Gehydrolyseerd hyaluronzuur – Natriumhyaluronaat – Acetylhyaluronzuur – Houdt vocht langdurig vast – 3 soorten hyaluronzuur ,

Pentabitine (glucosestroop met hoog fructosegehalte) – Een vochtinbrengend ingrediënt dat lijkt op de suiker in keratine. Het wordt een “hydraterende magneet” genoemd omdat het zich bindt aan de aminogroepen die in de huid aanwezig zijn en een watervasthoudend effect uitoefent. Het heeft een langdurig hydraterend effect dat vocht vasthoudt, zelfs na het spoelen ,

Menselijke ceramide (Ceramide NP, Ceramide NG, Ceramide AP) – Het hoofdbestanddeel van intercellulaire lipiden. Een uitstekend vochtinbrengend ingrediënt dat de hoornlaag van de huid gehydrateerd houdt en externe irritatie voorkomt.

Brand

Dr.Medion

Carboxytherapy skincare innovation. Made in Japan.