Dr. Medion Spaoxy gel mask (3 behandelingen)

47,00

Ultieme frisheid: Dompel jezelf onder in de luxueuze ervaring van het koolzuurhoudende, hydraterende gelmasker van Dr. Medion . Dit masker, uniek verpakt per stuk, behoudt nauwgezet de maximale frisheid en concentratie van de koolzuur, waardoor uw huid het uiterste bereikt op het gebied van revitalisatie en uitstraling.

Diepe, zachte reiniging: delicate belletjes gecreëerd door het gelmasker dringen uw poriën binnen en bieden een zachte maar grondige reinigingservaring, verwijderen onzuiverheden en revitaliseren uw huid.

Stralende huidverbetering: Carbonatatie bevordert een zuurstofboost in uw huid, waardoor een betere bloedcirculatie en celverjonging wordt gestimuleerd, wat leidt tot een gelijkmatigere en stralende teint.

Hydration Bliss: Naast de reinigende eigenschappen geeft dit masker je huid ook een boost van hydratatie, waardoor deze heerlijk zacht en soepel aanvoelt.

Langdurig comfort: De gelformule zorgt ervoor dat de effecten van de carbonatatie langer aanhouden en de diepere lagen van uw huid bereiken. U kunt tijdens het gebruik genieten van de vrijheid om te bewegen en te spreken, in tegenstelling tot traditionele maskers die uw bewegingen beperken.

Benutten van de natuurlijke gezondheid van de huid.

Only 1 left in stock

Categories: ,

Description

Voeg gel toe aan het meegeleverde kopje, voeg korrels toe en meng goed met een spatel tot het wit en schuimig is.

Breng de gel aan op de vers gewassen huid, verdeel het dik en gelijkmatig en laat 15 tot 30 minuten intrekken.

Verwijder eerst de gel voorzichtig met de meegeleverde spatel en spoel vervolgens af met een warm, nat washandje.

Volg uw normale huidverzorgingsroutine.

Gebruik 1 of 2 keer per week voor zichtbare resultaten, huidonderhoud of wanneer uw huid een ‘pick me up’ nodig heeft. Voor maximale/klinische resultaten: gebruik 3, 7 of zelfs 10 behandelingen achter elkaar. En gebruik vervolgens wekelijks voor onderhoud Voor dramatische verbeteringen aan de huidtextuur, ruwheid, rimpels of huidverslapping kan het intensief en continu worden gebruikt.

Opmerking: *Kan worden aangebracht op de oogleden en onder de ogen (voorkom dat het product in de ogen komt), over de lippen en op de nek en borst om die gebieden op te tillen, te verstevigen en voller te maken.

Brand

Dr.Medion

Carboxytherapy skincare innovation. Made in Japan.