Dr. MEDION Spaoxy Gel Bright Plus

90,00

(6 behandelingen, with cup and spatula)

Ga op een huidtransformerende reis met MEDION Spaoxy Gel Bright Plus – uw beste oplossing voor hedendaagse huidverzorgingsuitdagingen zoals pigmentatie, vergrote poriën en droogheid. Met de kracht van koolzuur en geavanceerde vitamine C (APPS) is deze gel uw ticket naar een gerevitaliseerde huid.

Wat onderscheidt het:

APPS Vitamine C Marvel: Zeg vaarwel tegen die zonnevlekken terwijl deze vitamine C-krachtpatser in je huidlagen duikt en je een frisse, levendige teint geeft.

Fizzing Wonders: Stel je een mini-spadag voor je huid voor. De carbonatatie maakt niet alleen je gezicht wakker, maar zorgt er ook voor dat al het goede doordringt voor een steviger, helderder uiterlijk.

Nature’s Soothe: Verrijkt met 100% natuurlijke oliën, het is als een rustgevende ontsnapping bij elke toepassing – precies wat uw mooie huid nodig heeft.

Perfect Duo: Droom je van die ultieme glans? Werk samen met VC Essence Plus voor een krachtig huidverzorgingspaar. Ze zijn het schoonheidsequivalent van een perfecte zomerse stranddag!

Revitaliseer uw huid met carbonatatie – voor een helderdere teint.

Only 2 left in stock

Categories: ,

Description

Voeg gel toe aan het meegeleverde kopje, voeg korrels toe en meng goed met een spatel tot het wit en schuimig is.

Breng de gel aan op de vers gewassen huid, verdeel het dik en gelijkmatig en laat 15 tot 30 minuten intrekken.

Verwijder eerst de gel voorzichtig met de meegeleverde spatel en spoel vervolgens af met een warm, nat washandje.

Volg uw normale huidverzorgingsroutine.

Gebruik 1 of 2 keer per week voor zichtbare resultaten, huidonderhoud of wanneer uw huid een ‘oppepper’ nodig heeft. Voor maximaal/klinisch resultaat: gebruik 3, 7 of zelfs 10 behandelingen achter elkaar. En gebruik vervolgens wekelijks onderhoud Voor dramatische verbeteringen van de huidtextuur, ruwheid, rimpels en donkere vlekken kan het intensief en continu worden gebruikt.

Inhoud van één pakket:

Carbonated Pack Spa Oxygel Bright Plus 6 doses
1 middel Gel ×6, 2 middelen Poeder × 6, Kopje × 1, Spatel × 1

Brand

Dr.Medion

Carboxytherapy skincare innovation. Made in Japan.